Termeni si conditii utilizare site www.agropan.ro

Vizitati site-ul www.agropan.ro al carui proprietar este SC Agropan Prodcom SRL, denumit in continuare Agropan. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile precizati mai jos, va rugam sa NU vizitati acest site. Utilizatorii care continua accesarea, parcurgerea si utilizarea informatiilor acestui site sunt de acord sa se supuna termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.agropan.ro


agropan.ro denumeste pe: SC Agropan Prodcom SRL, Cod unic: 203960, Atribut Fiscal: RO, Capital Social: 390.000 RON, Numar Reg. Comertului: J12/579/1991, Str. Romana nr.22, Gherla (CJ), Romania 405300, Tel./Fax: +40 264 206 049, e-mail: agropan@agropan.ro


Proprietate intelectuala

Agropan este administratorul acestui site si detine toate drepturile de proprietate intelectuala (baze de date, etc.) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site si sunt proprietatea exclusiva a acesteia si/sau a partenerilor sai. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, fara acordul prealabil si scris al Agropan si/sau a partenerilor sai.


Limitarea raspunderii

Informatiile si imaginile prezentate pe site sunt oferite in scop de informare si promovare. Imaginile produselor sunt cu titlu exemplificativ, prezentarea acestora nu implica obligatii contractuale. Agropan nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu utilizarea acestor informatii, utilizatorul fiind singurul responsabil pentru utilizarea acestora. Agropan isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment informatiile afisate in prezentul site, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Agropan si fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.


Agropan NU este responsabil pentru daunele directe, indirecte, incidente sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului sau, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea producerii unor astfel de daune.


Utilizatorii sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site informatii ce ar putea implica o terta persoana si totodata sa nu transmita informatii defaimatoare ori informatii aflate in contradictie cu legile in vigoare. Orice mesaj trimis catre Agropan prin intermediul internetului poate fi interceptat in retea. Pana nu ajunge la destinatie, nu putem garanta confidentialitatea mesajului.


Prevederi legate de minori

Utilizatorii sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site informatii de caracter personal ale minorilor. Orice persoana care furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului garanteaza ca este major, avand capacitate deplina de exercitiu.


Protejarea datelor personale

Datele cu caracter personal precum: nume si prenume, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail pe care utilizatorul le transmite pe Site utilizand posta electronica sau alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu legislatia in vigoare. Agropan Prodcom SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace manuale/automatizate in vederea preluarii comenzilor on-line plasate pe site-ul www.agropan.ro. Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces / interventie / opozitie / de a nu fi supus unei decizii individuale precum si de dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Agropan Prodcom SRL. Datele cu caracter personal nu vor fi transferate catre terte parti sau in strainatate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site (comentarii, intrebari, sugestii/pareri sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate. Agropan nu garanteaza ca utilizarea de catre vizitatori a acestui site va fi confidentiala, va semnalam faptul ca nici un program de securitate nu este infailibil.


Legaturi catre alte site-uri si continut

Site-ul web poate contine legaturi si catre alte site-uri web detinute si administrate de alte companii. Agropan nu monitorizeaza, nu promoveaza si nici nu are control asupra acestor site-uri. Agropan nu poate fi raspunzator pentru continutul sau politicile detinatorilor acestor site-uri. Accesarea site-urilor se face pe propria raspundere.


Toti clientii si utilizatorii site-ului www.agropan.ro fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea site-ului presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.


Agropan isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul oricarui document, pagina site, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul/informatiile dupa afisarea lor pe site-ul web. De asemenea, Agropan isi rezerva dreptul in mod unilateral, de a inceta sau suspenda accesul catre site, total sau partial, la orice moment pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare in cazul incalcarii oricaror dintre conditiile mentionate mai sus.


Compensare

Sunteti de acord sa compensati atat Agropan si companiile afiliate cat si pe oricare dintre angajatii Agropan sau reprezentanti impotriva oricaror cereri, reclamatii, daune (inclusiv eventuale onorarii avocati si costuri ale instantei de judecata) generate de utilizarea improprie a site-ului si incalcarea sau pretinsa incalcare de catre vizitator a acestor conditii.


Informatii contact

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati aici


Data intrarii in vigoare

Termenii si conditiile de utilizare site www.agropan.ro au fost actualizati pe 01.04.2018Politica de Confidentialitate

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate de către Agropan Prodcom SRL exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal, respectiv Legea nr. 677/2001 și Regulamentul UE 679/2016.


Prelucrăm datele dvs. personale (date de identificare, date pentru comenzi si tranzactii, date pe care le oferiti sau pe care le primim in virtutea legii sau a contractului, cu scopul de a vă putea livra produse si servicii) – in general pentru furnizarea de bunuri si servicii, pentru a interactiona cu dvs., pentru a vă transmite, cu acordul dvs., detalii despre activitatea, produsele si promotiile noastre.


Datele cu caracter personal transmise la completarea formularelor de contact sau prin e-mail sunt tratate cu strictă confidentialitate. Date precum nume si adresă de e-mail transmise, date cu caracter personal, sunt necesare in scopul prelucrării solicitării dvs.


Pagina noastră de internet şi celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin măsuri tehnice şi organizatorice împotriva accesului, modificării sau difuzării datelor dvs. de către persoane neautorizate precum şi împotriva pierderii sau distrugerii datelor dvs. Pentru transferul de date cu caracter personal utilizăm proceduri tehnice de criptare, transmitere de date criptate (https), masuri de securitate implementate si actualizate constant. Chiar si asa, trebuie sa tineti cont ca măsurile de securitate pe internet nu sunt infailibile.


Scopul utilizării si prelucrarea datelor dvs. personale:

a) incheierea / executarea unui Contract pe care l-ati incheiat cu Agropan, solutionarea reclamatiilor si a solicitărilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum livrare, facturare, retur produse, solutionarea oricăror situatii judiciare si / sau proceduri extrajudiciare, aflate in legătura cu incheierea si executarea contractului inaintate instantelor, recuperarea creantelor;


b) respectarea unor obligatii legale, inclusiv, fără a se limita la comunicări sau raportări către autorităti, institutii sau agentii de stat sau guvernamentale abilitate;


c) aplicarea pentru unul din posturile vacante afisate la sectiunea ”Carieră”, pentru scopul recrutării de personal;


d) in virtutea interesului nostru legitim, care include următoarele scopuri: asigurarea măsurilor de securitate necesare (supraveghere video si acces in spatiile securizate), identificarea clientilor, detectarea si prevenirea potentialelor fraude, raportări interne, fotografii la evenimente in magazine;


e) in baza consimtământului dvs. pentru următoarele scopuri:
- analiză statistică - avem interesul legitim de a înțelege cum funcționează site-ul nostru, cum este citit și care ne este publicul. Putem să folosim aceste date pentru a îmbunătăți anumite funcționalități, pentru a modifica secțiunile sau pentru a vă oferi cele mai relevante informații, în cea mai bună formă grafică posibilă;
- de marketing, comunicare prin e-mail, oferirea de produse si servicii, reclamă;
- prelucrări automate, inclusiv profilare;
- prelucrarea datelor dvs. cu caracter special prelucrate in conditiile GDPR Art.9, alin. 2), indispensabile in vederea furnizării de bunuri si servicii.


În cazurile în care vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră, vă vom solicita separat consimțământul, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin intermediul adresei de e-mail: dpo@agropan.ro. Cu toate acestea, retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea nici unei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.


De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresa de reședință, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.


Categoriile de destinatari către care se pot transmite datele personale colectate:

- autoritătile statului (inclusiv dar fără a se limita la autorităti fiscale, autorităti de protectie a consumatorilor, organele statului competente in materie penală, etc.), ca urmare a unei obligatii legale a operatorului;
- furnizorii implicati in mod direct / indirect in furnizarea de bunuri si servicii;
- prestatori de servicii de marketing, cercetare de piată, studii de satisfactie clienti si alte servicii similare;
- instante judecătoresti sau arbitrale, notari publici, avocati, executori judecătoresti, birouri de traducatori autorizati, sau alte servicii autorizate


De asemenea, vă informăm că zonele de receptionare sau livrare / magazinele sunt supravegheate video in temeiul interesului legitim si a indeplinirii obligatiei legale de monitorizare a accesului in incintă in vederea asigurării securitătii persoanelor si a bunurilor, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. Imaginile colectate sunt indispensabile pentru asigurarea scopului mentionat. Imaginile sunt utilizate de operator si pot fi comunicate autoritătilor publice competente, in conditiile legii. Imaginile sunt stocate 30 de zile iar la implinirea termenului, acestea sunt sterse automat. Imaginile nu sunt transferate in străinatate sau către un al operator. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea, operatorul va putea să vă limiteze accesul in magazin / alte zone din locatie.


Transferul datelor personale intr-o tară din UE sau SEE

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate în străinătate către state din Uniunea Europeană (UE) sau Spațiul Economic European (SEE). Vă informăm prin prezenta că orice transfer realizat de Societate într-un stat membru UE sau SEE va respecta cerințele legale prevăzute în GDPR nr.679/2016.


Stocarea datelor personale

Datele personale vor fi prelucrate cel putin pe durata de valabilitate a contractului incheiat, precum si ulterior, pe durata necesara executarii obligatiilor contractuale de catre oricare dintre parti. Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe o perioadă de timp prevazută de dispozitiile legale, in conformitate cu politica noastră internă privind retentia datelor.

Dacă sunteti de acord cu prelucrarea in scop de marketing, datele personale colectate vor fi păstrate pană cand ne veti informa cu privire la retragerea consimtămantului acordat in acest scop.


Drepturi prevăzute si garantate prin GDPR:

a) Dreptul de a fi informat si de acces la date: - aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca datele dvs. cu caracter personal sunt sau nu prelucrate. In caz afirmativ, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. Aveti dreptul de a obtine o copie a datelor dvs. cu caracter personal prelucrate.
b) Dreptul de intervenţie asupra datelor: - aveți posibilitatea de a solicita, la cerere, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte.
c) Dreptul de opoziţie: - aveti dreptul de a va opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia persoanei in particular, ca datele care va vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.
d) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: - orice persoană are dreptul de a cere şi de a obţine retragerea / anularea / reevaluarea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul său ori alte asemenea aspecte.
e) Dreptul de a va retrage consimtamantul: - consimtamantul poate fi retras in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc a fost efectuata pe baza consimtamantului dumneavoastra.
f) Dreptul de a se adresa justiţiei: - fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere (ANSPDCP), persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate. Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.


Informatii contact

Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate sau pentru orice întrebare vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către Agropan Prodcom SRL la adresa: Str. Romana nr.22, Gherla, Jud. Cluj, în atenția responsabilului cu protecția datelor – sau la adresa de email: dpo@agropan.ro.


Inainte de a da curs oricărei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a verifica identitatea solicitantului, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastră. Informatiile vor fi furnizate in maxim o luna, dar in in functie de complexitatea si numarul cererilor termenul poate sa fie prelungit cu inca doua luni.


Vă informăm că puteti să vă adresati cu plângere autorităţii de supraveghere (ANSPDCP), insă vă incurajăm să transmiteti reclamatia dvs. responsabilului cu protectia datelor, pentru o solutionare amiabilă.


Data intrării in vigoare

Politica de confidențialitate se aplică incepând cu 25.05.2018.Politica privind prezența modulelor cookies

Informațiile prezentate in aceasta secțiune au scopul de a aduce la cunoștința utilizatorului detalii privind plasarea, utilizarea si administrarea modulelor cookies utilizate de site-ul www.agropan.ro. În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, va rugam sa ne contactati aici.


Agropan Prodcom SRL, detinatorul agropan.ro, NU identifică utilizatorii acestui website. Totuși, site-ul utilizează cookies. Acest lucru se datorează faptului că folosim Google Analytics, un serviciu popular de analiză web care utilizează cookies pentru a ne ajuta să numărăm numărul de persoane care vizitează www.agropan.ro și pentru a analiza modul în care se utilizează (de exemplu, putem determina ce pagini de pe site-ul nostru sunt cele mai populare).


Cookies

În internetul modern, cookies joacă un rol important în facilitarea accesului și livrării multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe Internet. Dacă doriți să ștergeți aceste module cookies, urmați instrucțiunile de ștergere cookies.


Ce se înțelege prin cookies?

Cookies este un fişier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează în calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când îl vizitaţi. Datorită cookies, site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la site sau navigaţi de pe o pagină pe alta.


Cum se folosesc cookies?

O vizită pe website-uri poate plasa cookies în scopuri de: performanță site / analiză a vizitatorilor / pentru geotargeting / de înregistrare / pentru publicitate / ale furnizorilor de publicitate. Aceste cookies pot proveni de la următorii terți: Google, Httpool, SATI, SPA, Facebook.


Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookies?

Cookies păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Web-serverul va recunoaște browserul până când cookies expiră sau este șters. Cookies stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet (ex: setările limbii în care se dorește accesarea unui site, păstrarea unui user logat în contul de webmail, securitatea online banking, păstrarea produselor în coșul de cumpărături).


Securitate și probleme legate de confidențialitate

Cookies conțin doar date, nu și cod (instrucțiuni executabile): ele nu pot să șteargă sau să citească nimic de pe PC-ul utilizatorului. Totuși, ele permit detectarea paginilor vizitate de un utilizator pe unul sau mai multe situri. Aceste informații pot fi colectate într-un profil al utilizatorului. Acesta este ce-i drept anonim (nu conține informații personale cum ar fi nume sau adresă, cu excepția cazului în care utilizatorul și-a indicat el însuși datele personale), dar conține totuși o adresă IP. Chiar dacă sunt în teorie anonime, datele colectate în acest fel au dat naștere unor îngrijorări cu privire la cât de bine se asigură anonimitatea utilizatorului atunci când navighează pe Internet.

Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe alte site-uri, cookies pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și în mod constant marchează cookies pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare antivirus/anti-spyware.


Cum se pot controla sau opri cookies?

Puteţi controla şi/sau şterge cookies după cum doriţi – pentru detalii, consultaţi site-ul aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookies din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu mai funcţioneze.

Dezactivarea și refuzul de a primi cookies pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookies nu înseamnă că nu veți mai primi/vedea publicitate online.

Este posibilă setarea din browser, pentru ca aceste cookies să nu mai fie acceptate sau poți seta browserul să accepte cookies de la un site anume. De exemplu, daca nu ești înregistat folosind cookies, nu vei putea lăsa comentarii. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookies. De regulă, aceste setări se găsesc, în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului tău.

Puteţi accepta sau respinge cookies de pe acest site. Cele mai multe navigatoare moderne suportă cookies, ele permit însă utilizatorului să decidă dacă va folosi sau nu cookies. Variantele cele mai folosite sunt: nu sunt folosite cookies, navigatorul cere permisiunea utilizatorului la fiecare cookies, sau toate cookies sunt acceptate.

De obicei utilizatorul are la dispoziție următoarele opțiuni: respingerea cookies pentru anumite domeniii de internet; respingerea cookies third party, acceptarea cookies dar ștergerea lor la închiderea navigatorului; permisiunea ca un server să creeze cookies pentru un alt domeniu.Alte resurse utile:

- Cum utilizează Google informațiile de pe site-uri sau din aplicații care folosesc serviciile Google

- All About Cookies.org

- YourOnlineChoices

- AboutCookies.org

- Wikipedia

- Cookiecentral.comData intrarii in vigoare

Politica privind prezența modulelor cookies pe site www.agropan.ro a fost actualizata pe 15.05.2018